I samarbete med annonsör

BILDEXTRA: Smygpremiär för bilfirmans nya lokaler

Under onsdagskvällen hade Fordstore Carltne bjudit in till premiär i sina nya lokaler i Karlshamn. "Det är en häftig känsla", säger Jesper Carlsson, vd.

delningar

Under onsdagen hade Jesper Carlsson och hans kollega Thomas Holtne smygpremiär för Fordstore Carltne i sina nya lokaler vid Tubba torg i Karlshamn. Runt 150 personer hade kommit för att gratulera duon till den stora satsningen på en helt ny bilhall.

Smygpremiären arrangerades tillsammans med Gilla Karlshamn och var upplagt som en after work. Det var plockmat med amerikansk meny. Danne Stråhed underhöll.

– Det blev väldigt lyckat det här. Mycket glada tillrop och många som var imponerade av anläggningen. Det är en häftig känsla, att det står klart nu, säger Jesper Carlsson till 24Blekinge.se.

Det var i slutet av sommaren 2017 som Jesper och Thomas tog beslutet att överta Offensiv bils lokaler efter att de gått i konkurs. Sedan dess har en process följt och under vintern har en omfattande renovering pågått och fastigheten har fått ett rejält ansiktslyft. Såväl invändigt som utvändigt.

– Det är unikt att ha en sådan här anläggning på en sådan ort som Karlshamn. Vi är en av tio Fordstores i hela Sverige och jag tror att det finns en stolthet både hos bilägare och hos personalen, säger Carlsson.

Vad säger du om resan ni gjort? – Vi hade inte tagit oss hit utan vännerna, familjen och personalen. Alla har stöttat. Det har varit en process och nu är vi äntligen här.

På torsdagskvällen fortsätter festligheterna för Jesper och Thomas med personal. Då är det en ny invigning för bland annat inbjudna kunder.

– Helst skulle man vilja göra en stor fest för alla. Men det räcker inte våra lokaler till för. Vi blir ungefär 150 personer ikväll igen. Det blir underhållning av Cecilia Kallin och konferencier är Marcus Schönbeck.

Och vad vore en smygpremiär utan lite stress. Så sent som två timmar innan gästerna anlände stod elektrikerna och monterade armaturer i lokalerna.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.