Succérestaurang på väg till Blekinge

Världens första app-restaurang, Pinchos, kan komma till Blekinge 2017. "Vi har pågående förhandlingar i Karlshamn och Karlskrona", säger Magnus Larsson, etableringsansvarig på Pinchos.

delningar

Nu kan 24Blekinge.se avslöja att succérestaurangen Pinchos, som är Sveriges första och enda app-restaurang, kan komma till Blekinge – redan till nästa år. Den senaste tiden har restaurangen öppnat i Kalmar och Växjö, och snart kommer man även till Blekinge.

– Vi har pågående förhandlingar igång i Karlshamn, Karlskrona och Kristianstad. Det är svårt att säga när vi kan öppna, men gissningsvis hösten 2017, säger Magnus Larsson, etableringsansvarig på Pinchos.

Pinchos finns i ett 20-tal städer i Sverige sedan tidigare, och nu ser det snart ut att bli Blekinge som får ta del av det populära konceptet.

Menyn består av 30 olika tapas, smårätter. All beställning av mat, dryck och bord sker via en app i telefonen. De som inte har den typen av telefon får låna på plats för att beställa. När du bestämt dig för vad du vill ha skickar du in beställningen och väntar vid ditt bord. När maten är klar skickas det en notis till telefonen och du kan då gå och hämta din maträtt.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.