LISTA: De mest populära bostäderna just nu

Här är listan över de bostadsannonser på Hemnet som flest klickat in sig på under veckan som gått. Etta på listan denna vecka är ett fritidshus i Skönstavik.

Konrad Olsson

Konrad Olsson

Kl.21:07, 16 maj, 2017

LISTA: De mest populära bostäderna just nu
Foto: Fastighetsmäklare Louise L, Ødegårde.dk, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Fastighetsbyrån, Husman Hagberg.

1, Skönstavik stuga nummer 3, Skönstavik. Utgångspris 290 000 kronor. 5 573 klick.

068506a62dda52aa2b70398786117719

Foto: Fastighetsmäklare Louise L.

”Sommardröm precis intill havskanten i idyllis miljö! Unik möjlighet till 15 kvm lugn och ro för den som uppskattar enkelhet i sin skönaste form. Helt magiskt läge med badmöjligheter, promenadstråk och avkoppling. Precis intill campingen med möjlighet till dusch, toalett mm via campingens servicebyggnad. Helt underbar stugby med strax över 20 stugor. Goda kommunikationer med buss in till Karlskrona city”, skriver mäklaren i sin annons.

2, Kummelvägen 25, Lyckeby. Utgångspris 2 950 000 kronor. 5 211 klick.

fb71fa841868763c7547bb34daec1254

Foto: Husman Hagberg.

”Vacker villa från 1934 i gott skick redo att flyttas rakt in i. De senaste åren har bostaden renoverats med en varsam hand där de fina detaljerna har bevarats och mött det nya moderna i en fin symbios. De fina handblåsta glasen har fått stanna kvar i huset, de vackra trägolven är vitoljade och spegeldörrarna tillför en enorm charm. Stor insynsskyddad altan i sydväst med gott om plats för diverse möblemang. 3-4 sovrum, generösa sällskapsytor samt stort kök med gott om plats för matlagning. Här bor du med närhet till det mesta samt gång- och cykelavstånd till både köpcenter och mataffär. Nära till allmänna kommunikationer, skola, förskola samt fina naturområden. Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad”, skriver mäklaren i sin annons.

3, Grytstigen 12, Verkö. Utgångspris 1 850 000 kronor. 4 551 klick.

a7d28934218ebd003caa72a33603579b

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. 

”Rymlig familjevilla med 3-4 st sovrum och stora förråds- och biytor. Skyddad uteplats/ altandäck mot insynsskyddad baksida. Lättskött naturtomt med en hel del öppna bergsytor och högt, trevlig läge. Nära till förskola, skola och affärscentrat i Lyckeby. Nytt kök 2003 och renoverat badrum 2014”, skriver mäklaren i sin annons

4, Slänsmålavägen 240-27, Svängsta. 850 000 kronor. 4 508 klick.

1b69de9eb3c2d86367e696de89853b01

Foto: Ødegårde.dk.

”Torp från slutet på 1800-talet i fint skick med gäststuga och stort uthus på 10 401 m2 stor tomt med sjöutsikt”, skriver mäklaren i sin annons.

5, Ängholmsvägen 19, Verkö. Utgångspris 4 995 000 kronor. 4 293 klick. 

74d3092e9c31229f6e6b4e703b7bfaca

Foto: Fastighetsbyrån. 

”Högt läge på havstomt och med brygga i Ängholmskanalen, lättillgänglig skärgård väntar. Välbyggd enplansvilla -98 i mycket bra skick. 3 sovrum, möjlighet att bygga in altan under valmade taket till ett 4:e sovrum, 2 badrum. Stort vardagsrum vägg i vägg med kök/matplats. Modern uppvärmning med frånluft och luft/vatten. Stensatt uppfart för flera fordon, dubbelgarage med två förråd. Fiber möjligt. Barnvänligt läge på återvändsgata med närhet till F2-skola, grönområden, bussförbindelse och bad mm”, skriver mäklaren i sin annons.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

EXTRA: 850 personer får lämna Telia

Efter Telias vinstras kommer nu sparpaketet: 850 personer får lämna företaget, varav 650 i Sverige. 

Redaktionen 24Sverige.se

Redaktionen 24Sverige.se

Kl.08:33, 20 juli, 2017

EXTRA: 850 personer får lämna Telia
Foto: Mostphotos

Bolagets personalstyrka kommer minskas i Sverige med 8 procent, skriver Dagens Industri på torsdagen. Detta efter att företaget redovisat en minskad omsättning och ett fallande resultat i sin Q2-rapport.

Telias VD Johan Dannelind skriver i kvartalsrapporten att rörelseresultatet är en besvikelse och att företaget behöver få ned sina höga rörelsekostnader. Sparpaketet som varnar om hundratals uppsägningar i Sverige – ska vara lösningen.

– Det är framför allt Sverige som är negativt. Det övriga ser rätt bra ut men i och med att Sverige ser tyngre ut i kvartalet så slår det igenom på gruppnivå, säger Johan Dennelind till TT.

Bolaget spår att effekterna av detta sparande ska synas redan under andra halvåret av 2017.

”Åtgärderna förväntas ge effekt på kostnaderna redan under andra halvåret 2017 med en minskning på omkring 5 procent i Sverige jämfört med föregående år”, står det i delårsrapporten.

 

Fakta
  • Telias omsättning uppgick till 19 801 miljoner kronor, jämfört med 21 130 miljoner kronor i fjol.

  • Under det andra kvartalet landade rörelseresultatet på 2,26 miljarder kronor jämfört med 4,1 miljarder kronor i fjol.

  • Bolagets resultat landade på 1,36 miljarder kronor före skatt och på minus 308 miljoner kronor efter skatt.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Efter åtta år – nu säljs den lokala salongen

Kundkretsen är trogen och inarbetad. Nu hoppas Camilla Håkansson få sin salong såld.
"Jag kan ju bara inte stänga igen, det vore alldeles för synd", säger hon till 24Blekinge.se.

Mattias Nilsson

Mattias Nilsson

Kl.19:47, 19 juli, 2017

Efter åtta år – nu säljs den lokala salongen
Foto: Arkiv.

Rödebysalongen är till salu.

I en annons skriver ägaren Camilla Håkansson att den som känner sig manad, kan förvänta sig en väl inarbetad salong med fyra platser och även plats för en nagelteknologi eller liknande.

– Jag har ett annat jobb och måste lägga mer kraft på det, det är också därför som jag bara har salongen öppen två dagar i veckan, säger hon.

Sedan den 15 juli har en annons legat ute på Blocket men hittills har ingen hört av sig.

– Jag kan ju bara inte stänga igen, det vore alldeles för synd…

Enligt Camilla Håkansson har man en väl inarbetad kundkrets.

– Jag känner ju en stor lojalitet gentemot kunderna, inte minst de många gamla som besöker mig. Här har man sin fasta kundkrets. Inne i stan är det mer konkurrens om kunderna. Att ta över den här salongen skulle gå hur lätt som helst.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

LISTA: De mest populära bostäderna just nu

Här kommer listan över de bostäder som fått flest klick på sin annons på bostadssajten Hemnet under veckan som gått. I toppen hittar vi ett vinterbonat fritidshus beläget i Trummenäs.

Ludvig Brännlund

Ludvig Brännlund

Kl.21:02, 17 juli, 2017

LISTA: De mest populära bostäderna just nu

1, Viggvägen 20, Trummenäs. Utgångspris 1 350 000 kr. 7532 klick. 

trummenas-fastighets
Foto: Fastighetsbyrån. 

”Med lugnt och bra läge på natursköna och populära Trummenäs och med närhet till hav, bad och golfbana ligger detta välskötta hus i ett plan. Trevlig trädgård med stor stensatt altan i söderläge på husets framsida. Bekvämt boende med allt i ett plan. Här finns rymligt vardagsrum med braskamin, två sovrum, kök med plats för matbord och duschrum med tvättmöjligheter. Bra och praktiska sidobyggnader med flera gästplatser och förvaringsmöjligheter. Det välplanerade huset kan användas både som permanentbostad eller fritidshus”, skriver mäklaren om bostaden. 


2, Bottnanstorp 141, Fridlevstad. 685 000 kronor. 4857 klick

bottnanstorp-lansfors
Foto: Länsförsäkringar fastighetsförmedling. 

”I ett vackert skogslandskap ligger detta idylliska röda torp med vita knutar. Huset ligger på ett mysigt och privat läge och passar bra både som permanent och fritidsbostad. 2 st. öppna spisar och vedspis i köket. Härlig altan på baksidan gränsande mot ett skogsparti. Övre plan med gott om sovplatser för att kunna ta emot vänner och bekanta. Stor lada med garage och en verkstadsdel”, skriver mäklaren om bostaden.


3, Bjärnösundsvägen 225, Karlskrona. 3 400 000 kronor. 4713 klick. 

bjarnosundsvagen-225_xt3qsd
Foto: Länsförsäkringar fastighetsförmedling. 

”Huset ryms med fyra sovrum, vardagsrum med öppen spis, rymligt inglasat uterum och gäststuga. Huset är tillbyggt 2003 och löpande underhåll har gjorts. Fantastiskt läge med insynsskyddad baksida med havsutsikt och härlig lummig naturträdgård. Del i brygga med en båtplats. Närhet till Köpegårda badplats och fin natur”, skriver mäklaren om bostaden. 


4, Södra Torprundan 44A, Karlskrona. 3 500 000 kronor. 4540 klick. 

sodra-toprrundan

”Stor havstomt i härligt sydvästläge. Bra brygga med mindre sjöbod vid stranden. Trevligt fritidshus med öppna sällskapsytor och fantastisk utsikt från större delen av huset. Här finns kök med matplats, vardagsrum, möblerbar entré, två möjliga sovrum och duschrum. Inbyggd altan som nås från köket. Praktisk gäststuga med egen wc. Fristående garage”, skriver mäklaren om bostaden. 


5, Hamnvägen 9, Sturkö. 890 000 kronor. 4066 klick. 

asdasd
Foto: HusmanHagberg.

”Mysig och utvecklingsbar skärgårdsfastighet på Sturkö. Nära hamnen i Sanda hittar vi detta trivsamma fritids- eller åretrunt hus omgärdat av vacker plan trädgård med fruktträd och odlingsmöjligheter. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel i samband med renovering eller bara flytta rätt in. Fungerande kakelugn och vedspis. Genuint uthus ger möjlighet för fritidsverksamhet eller gästrum. Nära till Skärgårdstrafik med båt och bussen stannar precis utanför tomten”, skriver mäklaren om bostaden. 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Historisk restaurang till salu

Nu är den historiska restaurangen till salu.

Redaktionen 24blekinge.se

Redaktionen 24blekinge.se

Kl.21:59, 14 juli, 2017

Historisk restaurang till salu

På tisdagseftermiddagen kom beskedet att restaurang Två Rum och KökSödra Smedjegatan i Karlskrona har försatts i konkurs.

Restaurangen har tidigare gått under namnen Fläskoset, Koppargrillen och Neptun.

Nu är den till salu.

”Förvaltaren håller restaurangen stängd under konkurstiden. Bland salubjudna tillgångar finns ett begränsat lager av frusen mat, alkoholhaltiga drycker, inventarier såsom bord och stolar till 80 gäster fullt utrustat restaurangkök med arbetsbänkar, ugnar, stekbord, kylar och frysar samt diverse köksutensilier”, står det i annonsen som ligger ute på Blocket.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Efter stort intresse: nu säljs eventarenan

Många har hört av sig men ännu är inte rätt köpare hittad. Därför lägger Fritidsfabriken i Kallinge ut en ny annons om försäljning.

Redaktionen 24blekinge.se

Redaktionen 24blekinge.se

Kl.18:04, 12 juli, 2017

Efter stort intresse: nu säljs eventarenan
Foto: Pixabay.

Fritidsfabriken är en upplevelse- och eventarena som ligger i Kallinge.

Den senaste tiden har det mesta av verksamheten legat vilande, miniracingbanan används av andra och lasergamebanan som beskrivs som en av Europas största, väntar på att någon ska ta över och utveckla den, något nuvarande ägaren Anna Carlbrant känner att hon inte har möjlighet till just nu:

– När jag köpte verksamheten 2011 fanns det en tanke att driva detta som ett familjeföretag men alla har inte varit intresserade på samma sätt av att driva det plus att jag ju har en anställning som jag vill satsa mer helhjärtat på, säger Anna Carlbrant till 24Blekinge.se. 

”Det finns just nu många kundförfrågningar och ökat intresse och därav stora möjligheter med rätt köpare och rätt satsningar”, menar man i annonsen som lades ut på Blocket under tisdagskvällen.

Priset för rörelsen landar på 70 000 kronor.

Man har tidigare haft ett antal intressenter på gång med att köpa verksamheten men dessa är av olika anledningar inte längre aktuella.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Stäng