Höggravid kvinna påhoppad av gigantisk hund

En höggravid kvinna var ute och gick med sin hund. När en stor hund fick syn på dem hoppade den fram.

Michael Olsson

Michael Olsson

Kl.06:54, 21 april, 2017

Höggravid kvinna påhoppad av gigantisk hund
Foto: Creative Commons

När en höggravid kvinna var ute och gick med sin hund på en promenad i Karlshamn passerade de en villatomt. I trädgården fanns en stor hund som då fick syn på dem och sprang fram mot staketet. Hunden, som tillhör en av de största raserna i världen, hoppade över staketet rakt mot kvinnan, något BLT var först med att rapportera.

Kvinnan kände stor rädsla och trodde hunden skulle attackera henne och hennes hund, men den stora hunden ville bara hälsa. Nu är ägaren av den gigantiska hunden anmäld för brott mot lagen om tillsyn av hund.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel