Tonåring sågades ur gunga

(Uppdaterad: 21.18) En person fastnade i en barngunga i Sölvesborg på torsdagen.

Camilla Segerberg

Camilla Segerberg

Kl.20:13, 20 april, 2017

Tonåring sågades ur gunga
Foto: Arkiv

Strax innan klockan 20.00 kom ett larm om en person som satt fast i en barngunga av plast. Det var en tonåring som hade fastnat i en gunga vid vid lekplatsen utanför pressbyrån på Ungersgatan i Sölvesborg.

 

– Det var en tonåring som hade satt sig i en gunga avsedd för en lägre ålderskategori och kom inte loss. Personen hade försökt komma loss med kompisar, när det inte gick ringde de föräldrar. De fick inte tag på föräldrarna och så började det göra ont på personen. Vi åkte ut och det slutade med att vi fick såga upp gungan för att personen skulle komma loss, säger Robin Linde vid räddningstjänsten.

Tonåringen ska inte ha skadats allvarligt i händelsen.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel