Trafikverket: Då kommer plogbilen till din väg

När kommer plogbilen till din väg? Här är en karta som visar när alla vägar i Blekinge län plogas.

Martin Persson

Martin Persson

Kl.18:36, 11 januari, 2017

Trafikverket: Då kommer plogbilen till din väg
Foto: Bildbyrån

Det är snökaos i Blekinge och under onsdagen har det inträffat flera trafikolyckor, samt varit strömavbrott som drabbade flera tusen hushåll i västra Blekinge. Även räddningstjänsten har gått ut med varning om att allmänheten inte bör ge sig ut på vägarna i onödan.

Här är en karta som visar när plogbilen kommer i Blekinge län. När plogbilen kommer beror på hur trafikerad vägen är. Enligt Trafikverket är E22 högst prioriterad, där har plogbilen två timmar på sig att plocka sträckan när det har fallit en centimeter snö.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel