De värvar meriterad spelare: ”Riktigt fint nyförvärv”

Efter ett års uppehåll från hockeyn gör meriterade Joakim Sydegård comeback – och det blir i division 3-klubben Sölvesborgs IK. "Joakim är en spelare som kommer att tillföra mycket både på och utanför isen", säger sportchef Johan Broberg.

Martin Persson

Martin Persson

Kl.14:39, 11 januari, 2017

De värvar meriterad spelare: ”Riktigt fint nyförvärv”

Han har varit assisterande lagkapten i Olofströms IK, spelat över 170 matcher i division 1 och tillhörde Södertälje och Linköping som junior. Nu är 27-årige Joakim Sydegård klar för Sölvesborgs IK, och beskrivs av klubben som ett riktigt fint och tungt nyförvärv.

– Joakim är en spelare som kommer att tillföra mycket både på och utanför isen. En forward med både fart och rutin som nu är med i SIK-familjen och så klart är han med i premiären på torsdag mot Limhamn, säger sportchefen Johan Broberg.

Joakim hade ett uppehåll förra säsongen, men gör nu comeback i torsdagens match mot toppkonkurrenten Limhamn i morgon, torsdag, klockan 19.00.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel