TV: Förre Olofströmstjärnan i stor skandal

Den förre Olofströmspelaren Erik Hjalmarsson har hamnat i riktigt blåsväder efter galna scener när hans lag förlorade på fredagskvällen.

Ludvig Brännlund

Ludvig Brännlund

Kl.16:11, 7 januari, 2017

Under säsongen 2010-2011 så gjorde Erik Hjalmarsson 37 poäng21 matcher i Olofströms IK. Efter ytterligare en säsong med andra lag i Division 1 så gick han vidare till den Danska ligan där han denna säsongen tog steget till att bli assisterande tränare för Rungstad Seier Capital.

I fredagskvällens bortamatch mot Odense utspelade det sig skandalscener i båset.  Erik Hjalmarsson, blev helt rosenrasande när Odense gjorde 4-1 i öppen kasse mot hans lag. I ett bråk med Odensetränaren kastades flaskor och ishockeyklubbor mellan de både männen, det rapporterar danska TV2.

– Det här kommer det att pratas om i hela världen. Det är scener som vi normalt ser i NHL eller lägra ligor i USA, säger kommentatorn Jimmy Bøjgaard i klippet.

Enligt Rungstads hemsida ber tränaren om ursäkt för sitt beteende.

– Jag beklagar min våldsamma rekation. Som tränare ska jag vara en förebild för spelarna och ska naturligtvis kunna styra mitt temperament, oavsett om man blivit utsatt för provokationer, säger Erik Hjalmarsson.

Se hela filmsekvensen på Danska Tv2 här

Text: Gabriel Almlöf / Ludvig Brännlund.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel