Målskytten efter det dramatiska mötet: ”Inte bra alls”

Karlskrona HK har det fortsatt svårt mot HV 71. Kvällens möte bjöd på dramatik när hemmalaget gick för en drömvändning mot Jönköpingslaget, men matchen slutade till sist 3-2. "Det är inte bra alls", säger Gunnarsson till cmore.

Ludvig Brännlund

Ludvig Brännlund

Kl.18:27, 7 januari, 2017

2 bilder
  • Daniel Gunnarssons 1-3-mål. Foto: Bildbyrån.
    Daniel Gunnarssons 1-3-mål. Foto: Bildbyrån.
  • Daniel Gunnarsson. Foto: Bildbyrån.
    Daniel Gunnarsson. Foto: Bildbyrån.

HV 71 gick ut som det bättre laget och det dröjde bara en dryg minut innan Ted Brittén skickade in pucken bakom Johannes Jönsson i KHK-målet.

I den andra perioden utökade gästerna sin ledning två gånger om innan KHK kunde reducera med lite mer än halva matchen kvar att spela.

Målskytten Daniel Gunnarsson var inte alls nöjd med lagets prestation när han intervjuades efter den andra perioden.

– Det är inte bra alls. Jag tycker vi spelar alldeles för svårt bakifrån med många krosspass och de kan ta pucken i mitten och vi bjuder på deras mål, säger Daniel Gunnarsson till cmore och fortsätter. 

– Vi måste spela enklare och rakare och snabbare hockey det är det som gjort oss framgångsrika hittills i år. Vi måste bara fortsätta med det som vi gjort tidigare.

Hemmalaget höjer sig i den sista perioden och sex minuter in så avlossar Alexander Deilert ett skott som ger hemmalaget 2-3 och strax där efter så jobbar Jimmy Andersson in pucken i mål, men målburen flyttas och efter ett långt överläggande beslutades att målet skulle dömmas bort.

Dramatiken tog inte slut där. Med fem minuter kvar av matchen får Joakim Rohdin friläge, blir fälld och straff utdöms. Alexander Bergström får i uppdrag att ge hemmalaget kvitteringen, men pucken träffar insidan av stolpen och ut.

Trots en hård press från KHK i matchens slutskede lyckades inte laget att fullborda vändningen och matchen slutade 3-2 till gästerna.

Fakta



Karlskrona HK–HV71 2–3 (0–1, 1–2, 1–0)

Målskyttar KHK: Daniel Gunnarsson och Alexander Deilert.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel