Person påkörd vid busshållsplats

En person blev på lördagskvällen påkörd av en bil vid Gullbernavägen i Karlskrona.

Ludvig Brännlund

Ludvig Brännlund

Kl.21:08, 7 januari, 2017

Person påkörd vid busshållsplats
Foto: Arkiv.

Vid tjugo i nio på lördagskvällen fick en personbil sladd vid Gullbernavägen i Vedeby och åkte in i en person som stod vid busshållplatsen. Den påkörda personen ska blivit lindrigt skadad i kollisionen.

En polispatrull kallades till platsen.

– En patrull har nu varit på platsen och pratat med de inblandade. En anmälan om trafikolyckan ska göras och sen är det upp till Trafikutredaren att avgöra om något brott inträffat, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel