TV: Karlshamnsborna fast i dödligt oväder

Thailand är med om sitt värsta regnoväder på flera år. Fast i händelserna är Karlshamnskillarna Peter Bengtsson och Erik Widerberg.

Redaktionen 24blekinge.se

Redaktionen 24blekinge.se

Kl.20:01, 6 januari, 2017

Det hårda regnovädret i Thailand har berövat åtta människor på livet. Gatorna är översvämmade med vatten och flygplatser i landet har stängt ner helt. Peter Bengtsson och Erik Widerberg kommer båda från Karlshamn och har sedan i onsdags befunnit sig i Koh Samui. Semestern har inte riktigt börjat som de hade tänkt sig.

– Det har regnat oavbrutet sen vi kom hit. Gatorna är helt översvämmad och vi får spendera stora delar av dagarna på vårt hotell, säger Erik Widerberg.

Erik och Peter är bara utanför hotellet några korta stunder om dagen.

– Vi går egentligen bara ut när vi ska äta. Vi är ju liksom fast här, det är vatten över knäna på gatorna och folket här har varnat oss från att till exempel bada i havet. Alla flyg i närområdet är inställda. Det är inte riktigt det vi hade tänkt oss.

Expressen rapporterar om att det är det värsta regnovädret på flera år i Thailand. Men lyckligtvis för Erik och Peter beräknas vädret bli bättre i slutet av helgen.

– Då hoppas vi på mycket sol.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel