TV: Hennes galna tvättmaskin gör succé

Johanna Caris tvättmaskin har återigen blivit en viral succé på sociala medier. "Folk hör av sig från hela landet för att berätta hur glada de blev när de såg filmen", säger hon.

Nanna Jami

Nanna Jami

Kl.20:32, 5 januari, 2017

Johanna Caris från Listerby, som till vardags är keramiker och keramiklärare har gjort succé på sociala medier. Hösten 2014 lade hon upp en film på Facebooksidan Family living – the true story, där hon berättar hur man genom olika pratiska metoder får bukt med en tvättmaskin som krånglar.

Med hjälp av ett gammalt strykjärn, en silverskopa som hon ärvt från sin mormor samt en tratt av papp visar hon hur man kan få ner tvättmedel i facket och undvika översvämning.

– Det är en tillfällig lösning. Tanken är att vi ska bygga en ny tvättstuga, men det har inte blivit av än, säger Johanna Caris.

Nu har hennes film återigen blivit en viral succé.

– Jag har bara fått positiva reaktioner. Folk hör av sig från hela landet för att berätta hur glada de blev när de såg filmen.

Hon har alltid tyckt om att fixa saker själv och dra nytta av gamla grejer.

– När det kommer till tvättmaskinen är det nog den mest absurda lösningen som vi har hemma. Tvättmaskinen används fortfarande på samma sätt som innan.

 

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel