Fina gesten – hjälper branddrabbade klubben

Efter den omfattande branden på Brunnsvallen under natten till tisdagen skänker nu Mörrums GoIS FK 5 000 kronor till Ronneby BK.

Nanna Jami

Nanna Jami

Kl.14:47, 4 januari, 2017

Fina gesten – hjälper branddrabbade klubben

Pengarna ska gå till att återuppbygga det som blivit förstört i branden. Mörrums GoIS FK hoppas nu att fler förringar ska haka på och visa sin lojalitet och solidaritet gentemot en förening som hamnar i olyckliga omständigheter.

”Det är stora värden som gått till spillo i en förening som liksom vi i Mörrums GoIS FK, arbetar hårt för att kunna finansiera kostnaderna för en omfattande verksamhet där inte minst ungdomsverksamheten är en mycket viktig del.

Det är på intet sätt som så att vi har ett överflöd av pengar i vår förening men denna insats ligger helt i linje med de värderingar vi Gojsare med stolthet står för och det är därför en självklarhet för oss att ställa upp för Ronneby BK, skriver föreningen på sin hemsida.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel