31-årig kvinna gick till attack – knivhögg sin make

En 31-årig kvinna från Rödebytrakten är misstänkt för mordförsök efter att hon attackerat sin 35-årige make. "Vi vet sedan tidigare vilka de är", säger förundersökningsledare Lennart Mårtensson.

Martin Persson

Martin Persson

Kl.10:51, 7 september, 2016

31-årig kvinna gick till attack – knivhögg sin make

Det var strax innan midnatt som grannar larmade polisen om ett pågående lägenhetsbråk i Rödeby. En 31-årig kvinna man ska ha knivskurit sin 35-årige make i överkroppen.

– Han är skadad, men det ska inte vara livshotande. När han fördes med ambulans till sjukhuset var han vid medvetande, men vi kunde inte hålla något förhör under natten, utan det kommer vi göra senare i dag istället, säger förundersökningsledare Lennart Mårtensson.

Kvinnan greps i deras gemensamma lägenhet, och sitter anhållen misstänkt för mordförsök. Ett inledande förhör har hållits, men polisen är förtegen om vad som framkommit.

– Vi vill hålla detaljerna för oss själva, tills vi får en bättre övergripande bild av händelseförloppet och vad som utlöst det hela. Vi kommer göra en teknisk undersökning av lägenheten för att säkra spår, säger Lennart Mårtensson.

Både kvinnan och mannen är kända av polisen sedan tidigare.

– Det kan jag bekräfta. Vi vet sedan tidigare vilka de är, säger Lennart Mårtensson.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel